[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - Koncert w Łazienkach
Okazja przeszła koło nosa, niestety. A tak chciałam! Życzę dobrej zabawy szczęśliwcom, którzy tam będą! ...i oczywiście również samym muzykom, twórcom.
Mam wrażenie, że w jednym momencie coś nie poszło tak jak trzeba, ale jeśli rzeczywiście tak było, to wybrnęliście z sytuacji z pełnym wdziękiem. Gdy pan Malicki, zaczął opowiadać o solistkach i o tym co je różni od piranii tudzież rekina, solistka niestety nie pojawiła się. Pamiętam, że w Mrągowie, ktoś wtedy pokazał się na scenie, a później ostentacyjnie wyszedł. A wczoraj chyba trzeba było improwizować (zresztą świetnie! "Co różni solistkę od pawia? Przede wszystkim to, że paw jest, a solistka przeciwnie!" :)) i ostentacyjnie wyszła orkiestra :)
Żałuję tylko, że niestety nie zostałam do końca - obowiązki kazały wyjść wcześniej. A wychodzenie nocą z Łazienek też jest dość ciekawym przeżyciem. Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, a gdy dociera się wreszcie do bramy okazuje się, że jest zamknięta :) Niemniej jakoś się udało :)
Zgadzam się z przedmówczynią! Koncert w Łazienkach mistrz! Daliście Panowie czadu!
Pędziłem z urlopu na złamanie karku, potem jeszcze korki w Wawie. Byłem gdzieś tak po 21:00, myślę sobie: pewnie już się kończy. Dobiegam do amfiteatru a tam tłum ludzi, wszystkie miejsca zajęte. Stanąłem w tłumie - ledwie widzę scenę. Polatałem jednak z kamerą tu i tam, i niezłe ujęcia nawet wyszły. Jak na amatora... Potem nawet miałem miejsce siedzące na widowni.
Nie spodziewałem się aż tylu ludzi - ale mówiłem Wam Panowie, że nie będziecie mieli problemu z publicznością. Była na prawdę rewelacyjna - to dowód, że podobacie się szaremu, zwykłemu człowiekowi. Albo, że jednak nie tylko kicz jest dobry w docieraniu do mas.
Jak już nadmieniłem nagrywałem sporo kamerą (jakość taka sobie, tzn. kamera dobra, operator kiepski ) i jak tylko to jakoś ogarnę to wrzucę na youtube ('obrońców' praw autorskich uspokajam, że mam przyzwolenie reżysera ) fajne kawałki. Dla narobienia smaczku dodam, że mam ujęcia Pana Malickiego w koszuli hawajskiej!
Potem także opowiem co mi się najbardziej podobało. Na razie pozdrawiam całą ekipę i gratuluję świetnego występu!
PS. A propos wychodzenia to też miałem fajnie. Zostałem trochę dłużej (bo się nie mogłem dodzwonić po auto, żeby mnie zabrali ), więc wracałem po ciemaku do bramy koło Piłsudskiego... zamkniętej oczywiście. Już mi się nie chciało wracać i szukać otwartej więc przeskoczyłem sobie! Wrażenia z wieczoru niezapomniane!
_________________ BiG MaTT wrócił... po raz drugi.. pewnie nie ostatni...
Dołączył(a): Pn mar 12, 2007 10:48 am Posty: 32 Lokalizacja: Warszawa
Witaj Biggmacie,
żałuję, że nie spotkaliśmy się w Łazienkach. Także tam byłem tyle, że oczywiście ganiałem. Skoro masz jakieś łakome kąski filmowe to proszę, podziel się nimi także u nas. Jeżeli zgodzisz się, chętnie wrzucimy na stronkę nieduże pliki avi. Daj znać co o tym myślisz, a ze szczegółami proszę o kontakt na r.bielecki@filharmoniadowcipu.pl
Cześć. Wpadka była, ale Waldek jest mistrz. Po prostu Pani organizatorka zabrała Renatę za wcześnie na widownię do jej solo, a ta jak to blondynka nie zaprotestowała. Niestety przy takich koncertach nie mamy jeszcze łaczności między soba i trudno jest bez zawodowych inspicjentów opanować przestzreń. Ale nie ma tego...dowcip o pawiach przedni.
Big Macie przepraszam, że nie miałem dla Ciebie zbyt wiele czasu, ale odwiedził mnie jeden z załozycieli Piwnicy Pod Baranami, a że to starszy Pan, to musiałem się nim zająć. Chciałem też, bo to wielki człwowiek. Ale nasz uścisk dłoni był miły i mam nadzieję, że następnym razem przynajmniej chgwilę pogadamy dłużej.
Zęgnam się z Wami forumowic ze na dwa tygodnmie, ale będę śledził forum z odległości kulu tysięcy kilometrów i jak tylko znajdę, gdzieś cafejkę internetową spróbuję się odezwać. Pozdrawiam Was i dzięki za Łazienki. Aha, Bigg Matt- masz od nas wszelkie prawa. Wpuszczaj co chcesz i gdzie chcesz. Zyczę Tobie i Nam jak najwięcej wyświetleń.
Dziękuje Panowie, wszelkich praw to ja sie nie spodziewałem! Pomysł z filikami na stronke jak najbardziej. Muszę je tylko trochę zmontować. Poza tym nie wszystkie są całe (czasem miałem już dość trzymania ręki ) i jak mówiłem jakoś operatora jest cieńka, ale co tam! Najlepsze kawałki (te na koniec koncertu i na bisy) wyszły naprawdę dobrze. Zmontuje i wrzuce na youtube i na mojego ftpa, będzie Pan mógł sobie ściągnąć Panie Radku i wrzucać na stronkę do woli!
Panie Jacku - mi też było miło i jak najbardziej rozumiem. Życzę miłego urlopu i z pewnością jeszcze się zobaczymy!
Odezwę się, jak zrobię filmy - pewnie jeszcze w tym tygodniu.
Panowie, jeszcze jedno pytanie: nie macie czasem zarejestrowanego dźwieku z tego koncertu z Łazienek? Jakby to połączyć z moim nagraniem byłoby lepiej zdecydowanie.
PS. Pierwszy klip (XIX-wieczny Barok rumuński) już się uploaduje na YouTube!