[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - Następny koncert
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
Nie chodziło o to aby tu dyskutować ale o to aby wiedzieć kogo byśmy chcieli widzieć na takim spotkaniu.
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Ech tak to każdy by chciał ale to chyba jest niewykonalne.
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
No to dopiero wazelina. Ale chyba to najlepiej by było jak by z każdej ,,grupy" ktoś przyszedł.
Przyszło mi do głowy żeby ich sprowokować do pojawienia się na forum, ale z drugiej strony gdybym zaczęła swoją prowokację, admin prędzej wyrzuciłby mnie stąd. Jeśli już rozmawiamy o FD to jestem ciekawa, dlaczego przestali się odzywać, brak czasu, zapomniane hasło do forum , lub po prostu nawał pracy?
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.
Na mój gust to i to. Po prostu im się już nie chce. Ale trzeba coś zrobić aby wrócili ma ktoś jakiś pomysł.
ja myślę że prowokacja nie jest zła... jeśli nie jest zbyt "agresywna", z na forum możesz kaka zawsze powrócić pod innym nickiem poza tym zaintrygowałaś mnie i próbuję sobie wyobrazić co to by była za prowokacja...
Pewnie zbrojna A co do powrotu to mogło by by to trudne.
Maleństwo, dobrze się domyślasz. Trochę już popisałyśmy na PW i wiesz, że studiuję historię, biegam po archiwach i innych instytucjach do tego stworzonych. Pracuję w ... no właśnie NO WŁAŚNIE To tylko kwestia czasu, nim mnie zablokują
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.