[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - Koncert w Mrągowie
Obejrzałam i wysłuchałam z dużą przyjemnością ...dawno nie widzialam tak dobrego programu rozrywkowego w tvp...brawa dla wykonawców,autorów ,realizatorów ... dziękuję
Witam! Ja również niedawno skończyłem oglądać ten koncert i trudno się nie zgodzić z tym ,że to połączenie talentu,poczucia humoru i urody pięknych pań jest niesamowite. Trudno opisać słowami odczucia jakie towarzyszyły mi podczas oglądania tego koncertu i żałuję ,że nie mogłem go obejrzeć na żywo. Pani Anita i Pani Renata oraz Smyczki(Pani Ula,Małgosia...) wyglądały super a numer z płaszczem powalił mnie na kolana Mam nadzieję ,że kiedyś spotkamy się na żywo. Pozdrawiam!
Nic tylko się dopisać. Program niezapomniany. Malicki wrócił i to w wielkim stylu!
Niestety nie było mi dane obejrzeć 3 części (przyczyny wyższe), ale w domu się nagrywało i mam nadzieję obejrzeć niedługo. Wtedy nie omieszkam napisać szczegółową recenzję. Na razie powiem ogólnie - na prawdę kawał dobrej roboty Panowie i Panie! Miło było podziwiać odgrzewane kotlety (czemu nie Pyzy... z wódką? ) miło było również oglądać nowe, całkiem udane numery!
Nowi soliści są na prawdę świetni. Już kiedyś pisałem, że to nie było domeną CTJG. Teraz zaczyna się to zmieniać i na prawdę miło patrzeć (i słuchać!)
Pani Renata jak zwykle w formie (i ciągle rośnie... forma naturalnie! ) Numer z Renatą Kos udał się jak zwykle. To na prawdę nie lada wyczyn tak perfekcyjnie fałszować. Jestem pod wrażeniem Pani Renato i gratuluję - jest Pani coraz lepsza z każdym wykonaniem tego skeczu.
Dzieci. Powiem szczerze, że upłynęła dobra minuta zanim wogóle rozpoznałem, że znam ten kawałek. Childern of Sanchez to jeden z moich ulubionych utworów i słucham go dość często, a rozpoznałem dopiero po następnych kilkudziesięciu. Wniosek jest jeden - na prawde przednia aranżacja! Gratuluję Panie Bernardzie! Czekałem tylko, czy rozwiniecie go jak to jest w oryginale (partia na dente i perkusje jest fenomenalna), ale może jeszcze pójdziecie kiedyś w tym kierunku.
No i nie sposób wspomnieć o Pani makijażystce, która okazała się, jeśli wolno mi powiedzieć (i jeśli się nie mylę ) żoną Pana Waldemara! Tak, tak drogie Panie, Pan Malicki (zdaje się) mieć małżonkę... Ten numer był cudowny! Uważam go za jednego z najlepszych (jeśli nie najlpeszego) w tym koncercie.
A na koniec o The EnterConteinerze. Kiedyś już pisałem, że miło było by usłyszeć jeszcze raz ten hicior z Wiktorów 2003 i na prawdę miło było! Interpretacja trochę się rozszerzyła i z całkiem dobrym efektem. To było na miarę finału (przynajmniej 2 częsci)!
To tyle na razie. Wkrótce więcej. Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!
_________________ BiG MaTT wrócił... po raz drugi.. pewnie nie ostatni...
Ostatnio edytowano N lip 15, 2007 10:30 pm przez bigmatt, łącznie edytowano 1 raz
Skrzypaczki rzeczywiscie b.ładne i wiolonczelistka ? /taka blondynka / i śpiewające b.ładne tez, ale moja uwaga skupiała się na panach począwszy od Pana Waldemara ...Śpiewających i Tych w orkiestrze )) ,Dyrygent też miał błysk w oku ...ech.. do Zakopanego pewnie nie przyjadą ;( )) bo tu musieli by występować w namiocie..jak jakiś cyrk )))
co to znaczy off top?
co to znaczy,że Pan Malicki wrócił ?..to znaczy ,że nie był?
i co z tego że ma małżonkę? każdy ma to znaczy..każdy fajny facet ma małżonkę..nic w tym złego..no moze jedynie to,ze zajęty ;( ))
Dołączył(a): Pn mar 12, 2007 11:53 pm Posty: 44 Lokalizacja: z domu :)
wlasnie wrocilam z Mragowa. Sprawozdanie: bylam, zobaczylam, stracilam glos, umre jako kobieta szczesliwa (bynajmniej nie dlatego ze bez glosu ).
ps. Pan Bernard Chmielarz podbil swym tancem serca wszystkich pan
Miły Panie Uzarze ..myślę,żetakich kobiet dotkniętych ,że nie z nimi się ożenił Pan Malicki jest więcej ,dużo więcej lub wogóle bardzo dużo ..Ech Panie Waldemarze,czemu to z nami się Pan nie ożenił? ale ponieważ widać,ze z Panią Żoną tworzą zgrany w sensie wspólgrający duet to przynajmniej ja Panu Waldemarowi wybaczam
------------
wszystkie drogi prowadzą do Zakopanego ...do końca lipca Panie Uzarze ja będę we Wrocławiu na 7 Festiwalu Era Nowe Horyzonty -taki pomysł na ulubiony urlop ...więc jeśli Pan będzie jeszcze w sierpniu w Z ...to pewnie się gdzieś miniemy
ehh... Nie mieszajmy w to polityki-szkoda naszych nerwów. Lepiej "poklikać" o wrażeniach z koncertów a najlepiej z samymi Wykonawcami o ile znajdą czas
Koncert - bajka, odlot na estradzie niesamowity. Humor, dowcip, piekne glosy, styl i perfekcjonizm wykonawców ( bez wyjatku wszyskich ), czar urody pań, urok osobisty stworzyły cudowny klimat koncertu. Wysokiej klasy humor, elitarny wręcz bym nazwał, wciagajacy sposób prowadzenia wspanialego show z klasyką. Gdybyście Panstwo "wrzucili" do repertuaru "wiekszą odrobinę Wschodu" byłbym bardzo rad...
_________________ Uwielbiam śpiew chóralny, szczególne fascynacje Wschodem i chórami cerkiewnymi