[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - przydałoby się troszkę nowości
ja się tylko zastanawiam, czy moje odpowiedzi będą poprawne według tego całego klucza... sama ich nie sprawdzę, bo nie wiem, czy poprawiający moją pracę akurat uzna to, czy tamto, więc nie chcę się denerwować. i tylko z polskiego nie wiem, czy mam to 'magiczne' 30%, czy nie...
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
Na pewno masz. Ja tam się nie przejmuje.
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
No a czym się przejmować Sama napisałaś już za rok matura.
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
A tak na poważnie ja zakładam że zdałem i tym żyje jak coś nie pójdzie to trudno.
Dołączył(a): N gru 06, 2009 12:17 am Posty: 18 Lokalizacja: podkarpacie
Ehh matura kiedy to było,caaałe dwa lata temu ja to miałam ciekawie na maturze bo oprócz tradycyjnego polskiego i angielskiego zdawałam rozszerzoną biologie i rozszerzoną fizyke a to ostatnie jako jedyna z całego liceum więc w sali była tylko moja skromna osoba i szacowna komisja to było przeżycie hehe napewno zdaliście
być sam na sam z komisją? masakra. dla mnie wystarczająco stresujące było to, że na maturze z polskiego siedziałam w pierwszej ławce, a jakieś pół metra ode mnie siedział facet z komisji. w dodatku momentami gapił się jak piszę - czego wprost nie znoszę... ale tak szczerze mówiąc, to stresowałam się jedynie polskim... przywaliliby jakąś lekturę, której nie omawialiśmy i po balu... a przed ustnym - ręce mi skakały jakbym parkinsona miała. :o) ale ogólne wrażenie: lajtowo było. ^^
i podziwiam cię elżunia za tą rozszerzoną fizykę. ;)
Elżunia jako "humanista" podziwiam Cię za ścisły umysł, zdradzisz na ile zdałaś fizykę? Ja miałam przedsmak matur, w tym roku nasz polonista stwierdził że będziemy ćwiczyć do ustnych matur z polaka i każdy z nas przygotowywał temat związany z materiałem, który przerabiamy, a on będzie to oceniał tak jak komisja...
Niezłe przyda wam się na maturze.
Oj nie ładnie to bardzo przydatne na maturze zobaczycie za rok.
No a koniec roku dla was coraz bliżej.