[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - przydałoby się troszkę nowości
Maleństwo, dasz sobie radę. Wierzę w ciebie, a póki co to trzymam kciuki za tegorocznych maturzystów. Mój brat też teraz zdaje maturę, jutro ma historię Bardziej się stresuję niż on
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
Za rok mam nadzieję powiesz tak samo.
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
No ja też rok temu myślałem że jak się będę uczył całe 3 lata to zdam świetnie maturę a wystarczyło pól roku.
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Mnie to on do powtórki jedynie wystarczył.
powtarzanie materiału u mnie: wstaję rano z zamiarem uczenia się, po czym włączam komputer. cały czas myślę o arkuszach maturalnych, przyczynach i skutkach bezrobocia, strefach klimatycznych na świecie, oświeceniu w polsce, największej wartości w funkcji kwadratowej i formie listu oficjalnego w j. angielskim. około godziny 20 odchodzę od komputera udając się w stronę telewizora. od myślenia przechodzę do czynu biorąc ze sobą jakieś repetytorium. szybkim ruchem wprowadzam trochę świeżego powietrza między kartki, po czym książkę odkładam i stwierdzam, że na naukę jest już za późno i nic nie zapamiętam jednocześnie zwracając się w kierunku telewizora...
Heh niezły sposób nauki a ja się uczył jak zwykle przy książce a tu taki dobry sposób mi podsuwasz dopiero teraz??
Dołączył(a): N gru 06, 2009 12:17 am Posty: 18 Lokalizacja: podkarpacie
Hehe no to całkiem podobna metoda do tych którą studenci stosują przed sesją u nas to się nazywało "syndrom pełnej godziny" czy jakoś tak Apropos fizyka rozszerzona u mnie nie poszła jakos olśniewająco ale i tak byłam zadowolona bo zdane Wy już sie cieszycie ze matura się kończy a ja za 3 tygodnie mam sesje
Ja już gdzieś to pisałem AMW.
No to chociaż masz materiał na prezentacje ja rok temu jeszcze nie wiedziałem co wezmę.