[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - przydałoby się troszkę nowości
wchłonęło mnie handlowanie na allegro, wymagania rekrutacyjne i porządki w licealnych śmieciach. już się nie mogę doczekać, kiedy zrobię ognisko z zeszytów z 3 lat... niah niah
yyy... teoretycznie tak. na pierwszym miejscu jest toruń z moim upragnionym kierunkiem, na drugim warszawka z kierunkiem mniej upragnionym no i pasuje jeszcze jakąś awaryjną wybrać gdyby powyższe nie wypaliły. ale biorąc pod uwagę przewidywaną liczbę punktów, z toruniem powinno być ok. co nie zmienia faktu, że najchętniej osiadłabym w warszawce.
a co do kierunków - dopóki się gdzieś nie dostanę nie zdradzam co i jak. ^^
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
No widzę że Stiepanowa nas odwiedziła . A co do koszulek to dobry pomysł w końcu trzeba ludziom pokazać ze jest takie coś jak forum .
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
O Stiepanova nas odwiedziła. Będę trzymać za ciebie kciuki byś się dostała na wymarzony kierunek. Co do koszulek, to wcale nie jest głupi pomysł. Gdybyście się pokazali 9 października na koncercie FD z logo forum, zrobilibyście furrorę
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.
Dlaczego?? Od razu by wszyscy wiedzieli ze nie jesteśmy jakimiś tam fanami tylko forumowiczami
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
No właśnie:) To tylko kwestia organizacji, logo by się wymyśliło, tzn. Maleństwo by tu zadziałała, a jak nie to zawsze 5 mózgów coś by wymyśliło. Przez allegro zrobiliby nam nadruki na koszulkach i można szpanować. Jak pojawilibyśmy się na takim koncercie to wszyscy by wiedzieli kto ma takie fajne pomysły pojawienia się na próbie FD z toporkami, siekierkami i mieczami świetlnymi
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.
Igla nie wiem czy dobrze zrozumiałeś napisałam zachęcona a nie zniechęcona)... ... ale mniejsza z tym, jak to czasami bywa ktoś rzucił pomysł i już się pojawiła wizja. Przyznam iż jak tylko przeczytałam o koszulkach to moje szare komórki (do tej pory protestujące przeciw szkole) wzięły się do pracy i od kilku dni na moim biurku leży szkic "projektu"
muahahahaha... zabrzmiało groźnie ...
PS WOLNOŚĆ!! W dniu dzisiejszym napisałam (teoretycznie) ostatni sprawdzian w tym roku!! hura! hura!
Masz już szkic? Wow, gratuluję zdolna jesteś. Co do wolności to mnie się dopiero zaczyna sesja ehh. Także odezwę się dopiero w niedzielę wieczorem, bo jutro czeka mnie ciężki dzień, w sobotę jadę na koncert, w niedzielę cały dzień będę poza domem i pojawię się dopiero wieczorem. Pozdrawiam i do zobaczenia w Niedzielę wieczorem.
P.S Jestem bardzo ciekawa twojego projektu Dobra mykam, dzisiaj całą noc spędzę przy zakuwania. 300 stron samo się nie przeczyta.
No bardzo dobre te pomysły ale ja bym jeszcze dodał adres forum.
I liczbę postów na forum