[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - Koncert w Kongresowej 04.10.08
Na wstępie najserdeczniejsze życzenia dla panów Malickiego, Chmielarza i Kęcika. 150 lat to piękna rocznica. Koncert jak zawsze fantastyczny [ mimo małych potknięć akustycznych]. Serce rośnie na widok tak wielkiego zapału i miłości do muzyki . Jesteście REWELACYJNII Dziękuje za każdą minutę spędzoną z WAMI Soliści, muzycy FD , dyrygent i oczewiście MAESTRO - CUDOWNI. Cóż stały wątek w mojm wykonaniu RENATKA - CUDO, BOGINI , KOBIETA IDEAŁ. Proszę tylko o jedno odwiedzicię Lublin [ Renia jewst stałym bywalcem- w Księżniczce czardasza powaliła mnie PANI na kolana]. Kochani stokrotne dzięki
Bardzo dziękuję za miłe słowa.I za krytykę. Wnioski zostały wyciągniętę juz w trakcie przerwy, a bardziej energiczne ruchy zostały wykonane po zakończeniu koncertu. Proszę zgodnie z deklaracją dofinansować nas w Romie i osobiście sprawdzić postępy w pracy akustyków. Chętnie się spotkam z Państwem po koncercie i pogadam. Pozdrowienia.
Niestety koncertu w Romie nie obejrzę - kupno płyty to nie wielki wkład z mojej strony- obiecuję poprawę. Panie Jacku dla człowieka odrobinę wrażliwego Wasza twórczość , talent, zabawa muzyką i słowem - to miód na serce . Raz jeszcze składam stokrotne DZIĘKI CAŁEJ FILHARMONI DOWCIPU . Róbcie to co dotej pory
)) Dziękuję za zaproszenie jeżeli jeszcze bilety są to chętnie przyjdę a co mi tam słowo się rzekło kobyłka u płota (chociaż wolałbym tego nie traktować tak dokładnie jak nasz szanowny były król jeżeli wie Pan Szanowny co mam na myśli) - a wrazie problemów mogę przekazać namiar na moim zdaniem wirtuoza wśród akustyków i to właśnie muzyka instrumentalna jest jego specjalnością. (zero koligacji poprostu niezły fachowiec dlatego polecam) A jak się uda spotkać po koncercie to będzie nam bardzo miło
Ja też dołączam się zarówno do serdecznych życzeń dla solenizantów jak i podziękowań dla całej orkiestry.
Udało mi się zabrać na koncert w Kongresowej moją znajomą. Efekt? Do Romy wybiera się z rodzinką Gratuluję siły oddziaływania Koncert był fantastyczny i nawet akustyka (choć rzeczywiście szwankująca) nie była w stanie tego zmienić.
Chciałbym tylko zapytać jeszcze raz czy będę kolejne płyty DVD z występami Filharmonii? Pytałem w innym wątku ale nie doczekałem odpowiedzi...
Ciesze sie ze wszystkim tutaj podoba sie to co robimy. Zawsze staramy sie i gramy na 150%! Cieszy mnie rowniez ze po mimo tych kilku niedogodnosci udało nam sie wspolnie z publicznoscią wytworzyć tak energetuzyjącą atmosfere. Jedną z rewelacyjnych rzeczy bedąc na scenie jest widok na publiczność ktora smieje sie, usmiecha i bawi razem z nami. DZiekuje w moim i mysle Nas wszystkich za Panstwa obecność(i) i poparcie:) Pozdrawiam Serdecznie K.
Myślę że to my światkowie tego spektaklu - dziękujemy , bijemy czołem, składamy pokłon [ usmiuechając się] . Jesteście Wielcy Panie Kamilu porywacie tłumy , Byle tak dalej [ czekam na znak]
Dołączył(a): Pn lis 03, 2008 12:16 am Posty: 2 Lokalizacja: Warszawa
Ja również chciałbym podziękować za wspaniały koncert w Sali Kongresowej, ale również za poprzedni - w Teatrze Roma w 2007 r.
Ostatnim razem akustyka faktycznie szwankowała (najgorzej było chyba podczas występu pań z Dobrzyniewa , ale panowie Marcin i Kamil stanęli na wysokości zadania i zatarli nie najlepsze w pierwszej chwili wrażenie)... Niemniej cały koncert i tak zaliczam do udanych.
Orkiestrze, solistom i młodym duchem pięćdziesięciolatkom życzę dalszych sukcesów... Bardzo się cieszę, że podjęliście się tego przedsięwzięcia i kontynuujecie je do dziś. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miał okazję podziwiać Was na żywo (nie tylko 17 XI w Romie )... Zaglądajcie do Warszawy jak najczęściej!
Pozdrawiam serdecznie
P.S. Czy na najbliższym koncercie w Warszawie wystąpi już pani Anita?